
最終更新日時:2017-05-20 20:59:01
この分類でよく使われているキーワード | キーワード | 受理件数 | |
|---|---|---|---|
| Hansen solubility parameter | 2件 | ||
| Hydrocolloids | 2件 | ||
| freezing | 1件 | ||
| 受理 番号 | 講演題目/発表者 | キーワード | 発表形式 |
|---|---|---|---|
| 345 | イオン液体のHansen溶解度パラメータを用いた評価 | Hansen solubility parameter Ionic liquid Domain structure | P |
| 346 | HSP値推算に用いる分子グループ寄与法のZn及びAlパラメータの決定 | Hansen solubility parameter Metal Group contribution method | P |
| 384 | Effect of locust bean gum on textural properties and syneresis of xanthan gum-carrageenan based mango gel | Hydrocolloids Mango gel freezing | P |
| 444 | Effect of Hydrocolloids on Texture Profile of Rice Flour Dough and Doughnut | Doughnut Texture profile Hydrocolloids | P |
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